Industriportar och takskjutportar

 extremt robusta
 tillförlitliga funktioner
 mycket enkelt montage 
 mycket tystgående
 säkra och bekväma
 tilltalande design 
 optimala fönsteralternativ
 estetiska och innovativa

 

Med sina olika portmodeller SW, SW80, SL, SLW och SLX samt de många olika utrustningsvarianter som finns uppfyller Teckentrup takskjutportar alla krav som ställs på en sådan industriport. Vid sidan om en platsbesparande installation där porten glider upp under taket är dessa portar också mycket tystgående och slittåliga. Tilltalande och samtidigt praktiska fönsteralternativ och integrerade sido- och gångdörrar är andra lösningar som uppfyller alla individuella önskemål. Teckentrup takskjutportar finns i stort urval för alla industriella ändamål samt i olika konstruktionskombinationer och med varierande utrustning.
Tack vare intelligenta och innovativa produktlösningar är det idag mycket enklare att montera en Teckentrup industri takskjutport och det går också mycket fortare än förr – samtidigt som man inte behöver göra avkall med hänseende till kvaliteten. Eftersom många komponenter redan är förmonterade går montaget fort och risken för fel är minimal. Allt detta gör Teckentrup industriportar till ett perfekt och lönsamt alternativ.

 

Sidodörrar / gångdörrar

För enkel passage, dvs utan att behöva öppna takskjutporten, finns som tillval både sidodörrar utan tröskel och integrerade gångdörrar i samma design som industriporten.

 

 

Kombinationer utan gränser

Portbladen kan utformas individuellt allt efter behov. Komplett av stållameller, alternativt med sandwich - glasning eller av aluminium - ramar med glasrutor eller isolerplattor. Vi hjälper dig välja.

 

Stort designurval

Alla som planerar en ny industriport har många valmöjligheter av design. Moderna ytor, som t.ex. strukturen “mikroprofilierad“, många olika kulörer samt tre trädekorer och tilltalande fönsteralternativ ger oändliga designmöjligheter.

 

 

Enkelt och bekvämt

Modernaste automatik- och styrsystem, som inte bara är perfekt anpassade till varandra, utan som också är både enkla att montera och programmera. Handmanövrerade industriportar är vid leveransen redan förberedda för automatik, så att det inte är något problem att uppgradera dem i efterhand.

 

 

 

 

 

"Robusta och tystgående med tillförlitliga funktioner"